Din cauza ninsorilor abundente si viscolului care produc vizibilitate redusă, CNAIR si Poliţia Rutieră au decis închiderea temporară a circulaţiei rutiere pe DN 24C, între localităţile Stanca şi Manoleasa, judeţul Botoşani (km 77+000 – km 103+000).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit CNAIR, tot pe DN 24C, pe sectorul Badarai – Ştefăneşti (km 43+900 – km 73+142), se circulă îngreunat, traficul desfăşurându-se în coloană, dirijat de Poliţia Rutieră.
 
”Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, a transmis CNAIR. 
 
Compania anunţă că toate direcţiile regionale sunt mobilizate şi intervin în permanentă acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.