Bărbatul în vârstă de 78 de ani din judeţul Botoşani, care fusese dat dispărut la începutul lunii septembrie şi care era căutat de atunci, a fost găsit mort, joi, la şase kilometri distanţă de locul unde a fost văzut ultima dată. Cadavrul a fost găsit într-o zonă cu vegetaţie deasă şi teren accidentat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţuean Botoşani a transmis, joi,că poliţiştii care se aflau în zona pădurii Vorona, împreună cu pompieri, şi-l căutau pe bărbatul de 78 de ani, dat dispărut în 2 septembrie, au fost fost anunţaţi de un bărbat cu privire la faptul că a găsit o persoană decedată în pădure. 
 
“Poliţiştii s-au deplasat în locul indicat, stabilind că persoana găsită este bărbatul de 78 de ani, din comuna Vorona. Acesta se afla la o distanţă de aproximativ şase kilometri faţă de locul în care a fost văzut intrând în pădure, într-o zonă cu vegetaţie deasă şi teren accidentat”, a arătat sursa citată.
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. În acest caz urmează să fie făcută necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.  
 
Bărbatul de 78 de ani a fost dat dispărut în 2 septembrie. La acţiunile de căutare au participat pompieri, jandarmi, poliţişti şi voluntari, acestea fiind făcute şi în pădure, dar şi în zonele din apropierea acesteia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.