Un bărbat şi-a înjunghiat fosta soţie, dar şi pe mama şi sora acesteia. Fosta soţie a agresorului a murit, celelalte două femei fiind transportate la spital. Alerta a fost dată de o vecină a celor trei femei, care l-a văzut pe bărbat fugind din casă cu un cuţit în mână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, în jurul orei 15:30, poliţiştii din Botoşani au fost sesizaţi de către o femeie, din comuna Şendriceni, cu privire la faptul că un bărbat, având asupra sa un cuţit, a părăsit locuinţa vecină, în fugă. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, de 45 de ani, din comuna Lozna, care s-a deplasat la locuinţa fostei sale soţii, de 44 de ani, pe care ar fi înjunghiat-o, cadrele medicale ajunse la faţa locului declarând decesul”, a transmis, luni seară, IPJ Botoşani.  

Sursa citată a precizat că în aceeaşi locuinţă se mai aflau mama femeii, în vârstă de 60 de ani şi sora acesteia, în vârstă de 38 de ani, care au fost preluate de ambulanţă, prezentând şi acestea plăgi înjunghiate. 

”Bărbatul bănuit de comiterea faptei a părăsit zona până la sosirea echipajelor de poliţie. În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti şi jandarmi, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat şi se află în custodia poliţiştilor”, au mai precizat poliţiştii.  

Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani,  sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor calificat şi tentativă de omor. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.