Un adolescent de 16 ani a provocat trei accidente rutiere în judeţul Bistriţa-Năsăud, într-un interval scurt de timp, rănind în total şase pietoni, cinci minori şi un adult. Din primele informaţii toate victimele sunt în stare extrem de gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Adolescentul care a provocat accidentele din Bistriţa-Năsăud a fost reţinut

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, trei evenimente rutiere s-au produs într-un interval scurt de timp.

Primul accident a avut loc în localitatea Tureac, două persoane fiind rănite, dintre care una inconştientă.

Alte două evenimente rutiere au avut loc în Mureşenii Birgaului. În primul accident au fost rănite trei persoane, iar în cel de-al doilea o singură persoană care este inconştientă.

Potrivit primelor informaţii, toate accidentele au fost produse de acelaşi şofer, un adolescent de 16 ani, care a intrat cu maşina în grupuri de pietoni, dar, deocamdată, nu s-a stabilit exact în ce împrejurări. Cinci dintre victime sunt minori, toţi răniţii fiind declaraţi de cod roşi de către echipajele medicale.

La rândul său, tânărul care a provocat accidentele a fost rănit.

Toate cele şapte persoane au fost preluate de echipaje medicale şi sunt transportate la spital. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.