Pompieri, voluntari, poliţişti, jandarmi şi localnici participă, marţi, la căutarea unui copil care a căzut în râul Bistriţa, în localitatea Livezile. Căutările se desfăşoară pe o distanţă de circa nouă kilometri, pe ambele maluri, dar şi pe cursul apei, cu o barcă pneumatică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud au anunţat că este căutat un copil care a căzut în râul Bistriţa, în localitatea Livezile.

La căutări participă, marţi după-amiază, 15 subofiţeri şi trei ofiţeri din ISU Bistriţa-Năsăud, Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă  Livezile şi Bistriţa, echipaj SAJ cu medic, poliţişti, jandarmi şi localnici. Ei sunt împărţiţi în mai multe sectoare de căutare, pe o distanta de circa 9 kilometri, pe ambele maluri.

De asemenea, copilul este căutat pe cursul apei ajutorul bărcii pneumatice din dotarea Detaşamentului de Pompieri Bistriţa.

"Se fac eforturi susţinute pentru a găsi cât mai repede copilul, dar debitul este crescut, iar apa este învolburată. Sectoarele de căutare sunt împărţite din locul unde a fost văzut ultima dată copilul şi până în în partea de sus a municipiului Bistriţa", arată reprezentanţii ISU.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.