Poliţiştii din Bistriţa au fost sesizaţi, marţi, cu privire la existenţa cadavrului unui bărbat într-un imobil din municipiu, existând suspiciunea unui omor. Suspectat de comiterea faptei este concubinul fetei victimei, un bărbat de 37 de ani, aflat în custodia poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În această după-masă, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat este în stare de inconştienţă, în interiorul unui imobil din Livezile, existând suspiciunea unui omor. În baza sesizării, s-a format o echipa complexă de cercetare formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Criminalistic care s-a deplasat la faţa locului, aici fiind identificat cadavrul unui bărbat de 51 de ani”, a transmis, marţi seară, IPJ Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 37 de ani, concubinul fiicei persoanei decedate.

Acesta se află în custodia poliţiştilor.

”În acest moment poliţiştii fac demersuri pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodata sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud”, au mai precizat poliţiştii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.