Un muncitor de la o firmă de furnizare de apei care făcea verificări într-un cămin de vizitare din municipiul Bistriţa, în apropierea unei staţii de gaz, a fost rănit, miercuri, după producerea unei explozii. Bărbatul a suferit arsuri la cap şi la braţe, fiind transportat la spital. În acest caz se fac cercetări pentru a se stabili cum a avut loc deflagraţia, fiind sesizaţi şi inspectorii de muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, o explozie s-a produs într-o gură de vizitare a unui canal de alimentare cu apă, în afara spaţiului care aparţine Staţiei de Gaz din municipiul Bistriţa, strada Calea Clujului. Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu.

Un bărbat de 46 de ani, care a suferit arsuri la cap şi braţe, a primit îngrijiri de la un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, fiind stabilizat şi apoi transportat la spital.

Acolo au fost trimise două echipaje de pompieri de la Detaşamentul Bistriţa pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor şi evitarea producerii unei alte deflagraţii. De asemenea, la locul incidentului au ajuns echipe specializate de la distribuitorul de gaz, dar şi echipaje de Poliţie pentru a face măsurători specifice în vederea stabilirii unei cauze a deflagraţiei.

La rândul său, Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud a transmis că bărbatul este angajat al unei societăţi de furnizare de apă şi făcea verificări în căminul de vizitare, când s-s produs explozia.
 
"Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, în cauză a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă", a menţionat Poliţia Bistriţa-Năsăud.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.