Doi adolescenţi care au bătut un alt băiat de 15 ani, pe stradă, în apropierea unui hipermarket din Bistriţa, au fost opriţi de jandarmi, care i-au amendat cu câte 500 de lei pentru că au provocat scandalul. Tânărul agresat a fost transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Doi minori de 15, respectiv 16 ani au atacat un alt tânăr de 15 ani, lovindu-l foarte agresiv, în plină stradă, în zona unui hipermarket de pe strada Calea Moldovei, din municipiul Bistriţa. Un echipaj de Jandarmerie care se afla într-o acţiune de patrulare în zona respectivă a intervenit imediat pentru oprirea acestora”, a anunţat, miercuri seară, Jandarmeria Bistriţa.
 
Jandarmii au chemat o ambulanţă, tânărul fiind transportat la spital.
 
Jandarmii au întocmit pe numele celor doi atacatori actele de sesizare pentru loviri sau alte violenţe. Totodată, cei doi au fost sancţionaţi şi cu câte 500 de lei amendă, pentru provocarea scandalului. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.