Membrii a două familii de romi s-au luat la bătaie, miercuri seară, în parcarea unui hotel aflat pe Calea Lugojului din Timişoara, unde avea loc o nuntă. Până la sosirea poliţiştilor, cei implicaţi în scandal au fost de negăsit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un scandal a izbucnit, miercuri seară, pe Calea Lugojului din nordul oraşului Timişoara, în parcarea unui hotel unde avea loc o nuntă a unei familii de romi.
 
La un moment dat membrii ai unei alte familii de romi, rivală, a sosit la hotelul unde avea loc petrecerea, iar în parcare a pornit o bătaie.
 
La faţa locului au fost chemaţi poliţiştii, însă până la sosirea agenţilor cei implicaţi în scandal au fost de negăsit.
 
”În aceasta seara, în jurul orei 20:30,poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că in parcarea unui hotel de pe Calea Lugojului din Timişoara a avut loc un scandal între mai multe persoane. Ajunşi la fata locului, poliţiştii  nu au găsit nicio persoană, însă au început verificările pentru identificarea şi depistarea persoanelor implicate, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, continuând cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii incidentului”, a transmis IPJ Timiş.
 
Niciuna dintre persoanele implicate în scandal nu a depus vreo plângere la Poliţie şi nici nu a ajuns la spital cu răni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.