Bărbatul care marţi a alertat autorităţile cu privire la o bombă pe care ar fi amplasat-o în centrul comercial Vivo din Floreşti, judeţul Cluj, a fost internat la Secţia de Psihiatrie, după ce anterior a fost audiat de către poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de miercuri al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, bărbatul în vârstă de 28 de ani, originar din Timişoara, a fost internat la Spitalul Judeţean Cluj – Secţia Clinică Psihiatrie. 

Marţi, în jurul orei 13:45, tânărul a sunat la 112 şi a anunţat că a plasat un colet care conţine material exploziv în centrul comercial Vivo, din Floreşti, coform sursei citate.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au evacuat mai multe persoane care se aflau în zona în care bărbatul a spus că a pus bomba, apoi au izolat perimetrul.

”Pentru verificări amănunţite, a intervenit echipa pirotehnică din cadrul IPJ Cluj - Serviciul de Acţiuni Speciale, fiind folosit şi echipaj canin specializat în detectarea materialelor explozive. În urma acestora, nu au fost depistate urme de material exploziv şi niciun colet  suspect”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Anchetatorii l-au găsit pe bărbatul care a făcut apelul fals în faţa mall-ului şi l-au dus la Poliţie pentru audieri.

”Bărbatul care a făcut apelul, un tânăr de 28 de ani, din Timişoara, a fost identificat în faţa centrului comercial şi imobilizat. Acesta a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru lămurirea aspectelor sesizate”, se mai arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.