Bărbatul care a evadat din arestul Poliţiei Galaţi a fost prins în judeţul Brăila, la domiciliul unui prieten. El a fost încarcerat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, bărbatul care a evadat din arestul Poliţiei, a fost depistat, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 04.00, în comuna Gemenele din judeţul Brăila, în casa unui prieten. El a fost încătuşat şi încarcerat.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani, din comuna Barcea, judeţul Galaţi, e evadat joi. El fusese reţinut de poliţişti întrucât pe numele său era emis un mandat de arestare europeană emis de autorităţile judiciare din Austria care-l cercetează pentru comiterea mai multor furturi. 

Bărbatul a fost reţinut de anchetatorii gălăţeni pentru 24 de ore şi dus în arestul IPJ, iar joi, profitând de un moment de neatenţie al poliţiştilor, în timp ce era la toaletă, a reuşit să fugă.

Suspectul a invocat faptul că îi este rău şi a fost dus la toaletă, de unde ar fi fugit pe geam.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.