Ivanciu Corcioveiu, bărbatul care nu avea permis de conducere şi a accidentat mortal cu maşina doi copii în localitatea Folteşti din judeţul Galaţi, apoi a fugit de la locul accidentului, a fost adus, miercuri, în România, la aproximativ trei săptămâni după ce a fost depistat de autorităţile italiene, informează Poliţia Română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ivanciu Corcioveiu avea emis pe numele său un mandat european de arestare preventivă. El se afla de trei săptămâni în custodia autorităţilor italiene după ce a fost depistat în oraşul Florenţa.

”Poliţişti din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – IGPR au efectuat o misiune de preluare, sub escortă, a unui bărbat de 23 de ani, pe numele căruia este emis un mandat european de arestare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, arată Poliţia Română.

Alţi doi presupuşi complici ai lui Ivanciu Corcioveiu se află în arest la domiciliu, fiind acuzaţi că l-ar fi ajutat să fugă din ţară. 

Pe 6 septembrie, poliţiştii din Galaţi au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, că în localitatea Folteşti a avut loc un accident în urma căruia doi copii au fost loviţi, iar şoferul a părăsit locul faptei.

La faţa locului, s-au deplasat poliţişti de la Serviciul Rutier care, în urma verificărilor, au stabilit că un tânăr de 23 de ani, fără permis de conducere, care conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria dinspre municipul Galaţi către oraşul Târgu Bujor, pe DJ 242, în dreptul primăriei din localitatea Folteşti, a accidentat doi copii de opt şi nouă ani, aflaţi pe acostamentul din partea dreaptă a drumului.

Ivanciu Corcioveiu a mai fost prins de către poliţişti conducând fără permis în localitatea Fârţăneşti la sfârşitul lunii iunie, el fiind trimis în judecată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.