Un bărbat de 43 de ani, urmărit internaţional de autorităţile din România, pentru că a trecut ilegal frontiera, a fost depistat în Italia. El era într-un loc din Portofino, iar autorităţile italiene au demarat procedurile în vederea predării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 31 iulie 2023, în urma schimbului de date şi informaţii cu autorităţile din Italia, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, urmărit internaţional, căutat în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile române”, anunţă, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că acesta a fost depistat într-un local din Portofino, Genova.

Pe numele bărbatului, Tribunalul Arad a emis, la data de 20 octombrie 2021, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

”Autorităţile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării. Schimbul de date cu autorităţile italiene a fost efectuat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Biroul SIRENE”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.