Un bărbat de 57 de ani aflat pe holurile Palatului de Justiţie din Iaşi a făcut stop cardiac, marţi, fiind transportat de urgenţă la spital, după ce a fost resuscitat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jandarmii care asigură măsurile de ordine în clădirea Palatului de Justiţie din Iaşi au observat pe holurile instituţiei un bărbat căruia i s-a făcut brusc rău şi a căzut.

Unul dintre jandarmi a început manevrele de resuscitare, timp în care a fost apelat şi numărul de urgenţă 112.

Acolo s-a deplasat un echipaj SMURD, iar procedura de resuscitare a continuat. Bărbatul şi-a revenit, fiind transportat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

"Echipajul SMURD a fost solicitat la Tribunalul Iaşi, unde un bărbat de 57 de ani a făcut stop cardiac. A fost resuscitat, apoi a fost transportat la spital pentru a i se efectua unele investigaţii”, a declarat medicul Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.