Un bărbat de 32 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti după ce a fost prins în trafic fără a avea permis de conducere, el fiind şi sub influenţa alcoolului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, vineri, în jurul orei 21.00, agenţi de siguranţă publică de la Secţia 6 Poliţie, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au făcut semnal regulamentar unui şofer să oprească, însă acesta a accelerat, ulterior acroşând în trafic un alt autoturism.

Poliţiştii au blocat autoturismul şi l-au identificat pe şofer, iar în urma verificărilor a reieşit că acesta nu avea permis de conducere. El se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testării cu aparatul alcooltest valoarea indicată fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.