Un bărbat este internat la Secţia de terapie intensivă a Spitalului Bagdasar-Arseni, cu arsuri de căi respiratorii, în urma unui incendiu care s-a petrecut, în noaptea de joi spre vineri, într-o cameră tehnică de la intrarea în parcarea mall-ului Sun Plaza din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Bărbatul este internat la Terapie Intensivă şi este intubat, având arsuri de căi aeriene superioare. Nu a suferit arsuri pe piele", a declarat, pentru News.ro, Florin Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni.

Florin Bica a precizat că pacientul va fi supus, vineri, mai multor investigaţii.

Un incendiu a izbucnit, la miezul nopţii de joi spre vineri, într-o cameră tehnică de la intrarea în parcarea mall-ului Sun Plaza, potrivit ISU Bucureşti Ilfov.

"Au ars vestiare, scaune, elemente de mobilier, aproximativ 20 de metri pătraţi, într-o cameră tehnică de la intrarea în parcare, nivel -1", au precizat reprezentanţii pompierilor.

Ei au mai arătat că în interior se afla un bărbat de aproximativ 55 de ani, care a fost expus la fum.

Victima a fost transportată în stare de inconştienţă la Spitalul Bagdasar Arseni, a precizat ISU Bucureşti-Ilfov.

Alte trei persoane au primit îngrijiri de la echipajele SMURD, nefiind nevoie să fie internate.

La faţa locului au intervenit trei autospeciale de stingere, un echiaj SMURD şi unul de descarcerare, au mai arătat pompierii, menţionând că incendiul a fost stins la ora 00.50.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.