Un bărbat dintr-o comună suceveană a fost reţinut după ce pe internet au apărut imagini cu acesta în timp ce îşi loveşte cu o bucată de lemn propriul copil, în vârstă de şapte ani. Întreaga scenă are loc în prezenţa mamei băiatului şi a celor trei fraţi ai acestuia, fără ca femeia să intervină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul, originar din comuna suceveană Frumosu, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce poliţiştii s-au autosesizat în urma unor imagini apărute pe internet, în care se vede cum bărbatul îşi trânteşte băiatul de pământ, apoi îl loveşte de mai multe ori cu o bucată de lemn. La întreaga scenă asistă mama copilului, dar şi fraţii băiatului, fără ca vreunul dintre ei să intervină.

Potrivit poliţiştilor suceveni, mama băiatului ar fi declarat că nu-şi mai aduce aminte de incident.

"S-a întocmit dosar penal pentru violenţă în familie raportat la infracţiunea de loviri sau alte violenţe. Mama minorilor a negat evenimentul şi a refuzat să depună plângere în calitate de ocrotitor legal. Cei patru minori aflaţi la domiciliu au fost preluaţi împreună cu mama acestora şi transportaţi la un centru de primire în regim de urgenţă. Bărbatul agresor, în vârstă de 48 de ani, a fost reţinut", au precizat reprezentanţii Poliţiei judeţului Suceava.

Potrivit presei sucevene, tatăl agresor a stat opt ani în puşcărie, pentru viol asupra fiicei sale vitrege, el ieşind din închisoare în anul 2019.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.