Un bărbat de 43 de ani din comuna Stremţ, judeţul Alba, care şi-a bătut cu biciul cele trei fiice, în vârstă de 6, 8 şi 11 ani, a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Alba, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud l-au reţinut, luni, pentru 24 de ore, pe un bărbat de 43 de ani, din Geoargiu de Sus, comuna Stremţ, care este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie.

Poliţiştii au început cercetări în acest caz duminică seară, după ce s-au seiszat din oficiu în baza unor informaţii privind posibile fapte de violenţă la care ar fi fost supuse trei fete, de 6, 8 şi 11 ani, de către tatăl lor.

În urma primelor cercetări a reieşit că cele trei fete ar fi fost lovite, cu un bici, de către tatăl lor, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, suferind leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 4 - 5 zile de îngrijiri medicale, după cum rezultă din certificatul medical obţinut în urma examinării medico-legale care a avut loc luni.

Bărbatul a fost dus la sediul poliţiei şi a fost audiat, iar ulterior a fost reţinut, urmând ca marţi să fie dus în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările în acest caz continuă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.