Un bărbat de 45 de ani din Craiova a fost arestat preventiv după ce a încălcat ordinul de protecţie emis după ce le-a ameninţat cu acte de violenţă pe soţia sa şi pe fiica lor, iar apoi a revenit la locuinţa acestora şi a provocat din nou scandal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au reţinut, miercuri, pentru 24 de ore un bărbat de 45 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea în concurs a infracţiunilor de ameninţare şi de încălcarea ordinului de protecţie.
 
Din cercetări a reieşit că, în seara de 7 decembrie, acesta ar fi devenit agresiv verbal, ameninţându-le cu acte de violenţă pe soţia de 45 de ani şi fiica sa, de 21 de ani, la locuinţa acestora din Craiova.
 
"Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare şi totodată a fost emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de cinci zile”, se arată în comunicat. 
 
În seara următoare, bărbatul s-a deplasat la locuinţa soţiei sale, unde ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă pe ea, dar şi pe ceilalţi membri ai familiei, încălcând ordinul de protecţie. Din acest motiv poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de încălcarea ordinului  de protecţie şi l-au reţinut. 
 
Bărbatul a fost prezentat apoi instanţei, care a decis arestarea sa preventivă pentru 20 de zile.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.