Un bărbat de 50 de ani din judeţul Vrancea este cercetat pentru fals de monedă şi tentativă de uz de fals după ce a încercat să achite cumpărăturile făcute la tîrgul din Dumbrăveni cu bani falşi. Bancnotele folosite de el erau de o calitate proastă, dat fiind că fuseseră copiate la Xerox iar imaginile erau conturate cu carioca

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul a fost ridicat de jandarmi şi dat pe mâna Poliţiei, după ce a încercat să cumpere brânză din târgul de la Dumbrăveni.

Vrânceanul a fost reperat de jandarmi în momentul în care încerca să cumpere alimente din târgul Dumbrăveni cu bancnote de 200 de lei ce păreau a fi contrafăcute. C

ând şi-a dat seama că jandarmii l-au observat, bărbatul a aruncat pe jos 9 bancnote de 200 lei. Întrebat despre provenienţa banilor, vrânceanul le-a dezvăluit jandarmilor că în urmă cu o lună a făcut mai multe copii xerox după o bancnotă de 200 lei venindu-i ideea de a merge la piaţă la Dumbrăveni pentru a face cumpărături.

”O patrulă din Cadrul Jandarmeriei Vrancea, in timp ce desfăşura activităţi specifice pe raza com. Dumbrăveni, a fost sesizată de către o persoana cu privire la faptul că, un bărbat de aproximativ 50 de ani încearcă să cumpere produse alimentare din târgul Dumbrăveni cu bancnote de 200 lei ce par a fi contrafăcute. În momentul interceptării persoana a aruncat pe jos 9 bancnote de 200 lei. Fiind întrebat de provenienţa celor 9 bancnote de 200 lei acesta a declarat faptul că ”în urmă cu o lună a făcut mai multe copii xerox după o bancnotă de 200 lei venindu-i ideea de a veni la piaţă la Dumbrăveni pentru a face cumpărături cu acestea”. Bunurile descoperite asupra persoanei au fost ridicate pentru continuarea verificărilor şi întocmirea actelor de sesizare", susţin reprezentanţii Jandarmeriei Vrancea.

Vrânceanul a fost dus la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea pentru continuarea verificărilor. Oamenii legii au întocmit în acest caz dosar penal pentru fals de monedă şi tentativă de uz de fals.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.