O elevă de 11 ani a fost găsită moartă, joi, în locuinţa mamei sale din localitatea băcăuană Secuieni, cu urme de strangulare în jurul gâtului, după ce fata nu a mai ajuns la şcoală de la sfârşitul săptămânii trecute. Concubinul mamei copilei, suspect de crimă în acest caz, a fost găsit spânzurat într-o magazie a gospodăriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, trupul copilei, care intrase în putrefacţie, a fost găsit pe un pat din locuinţă de către angajaţi ai primăriei, care au mers la locuinţa fetei după ce conducerea şcolii a sesizat că eleva nu a ajuns deloc la şcoală în cursul acestei săptămâni.

În urma primelor cercetări, anchetatorii au descoperit urme de strangulare în jurul gâtului copilei, care era îmbrăcată în pijamale, astfel că procurorii merg pe varianta că fata ar fi fost ucisă în timp ce dormea.

Principalul suspect de crimă în acest caz este concubinul mamei elevei de 11 ani, care a fost găsit spânzurat într-o anexă a aceleiaşi gospodării.

”Dacă minora este decedată de aproximativ două-trei zile, în cazul bărbatului descoperit spânzurat este vorba de o moarte recentă, de maximum 24 de ore. Există bănuiala că bărbatul a ucis-o pe fată, iar apoi s-a sinucis. Cercetările sunt continuate în acest caz, fiind dispusă şi efectuarea autopsiilor pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor celor două decese”, a declarat, joi, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Cristian Ciocântă.

Fata de 11 ani se afla în îngrijirea concubinului mamei sale, în condiţiile în care femeia era plecată la muncă în Italia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.