Bărbatul de 72 de ani dat dispărut după ce căruţa în care se afla a fost luată de o viitură produsă pe un pârâu din judeţul Bacău a fost găsit mort, joi la prânz, în râul Troţuş, la peste 30 de kilometri de locul unde a căzut în apă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, cadavrul bărbatului a fost găsit în comuna Brusturoasa, la peste 30 de kilometri de locul dispariţiei.

”Cadavrul a fost recuperat din apă şi urmează procedurile specifice de indentificare”, a declarat responsabilul mass-media al ISU Bacău, Ionuţ Hâncu. 

O femeie de 63 de ani aflată în căruţă alături de bărbatul de 72 de ani a murit, după ce a fost luată de viitură.

Cei doi băcăuani au fost luaţi de viitură, miercuri seară, în timp ce încercau să traverseze cu căruţa pârâul Răchitiş.

”Un localnic a observat căruţa cu cal în mijlocul viiturii, sesizând Poliţia din localitate. Ulterior, am fost şi noi înştiinţaţi astfel încât au început căutările, acţiune în care au fost implicaţi 48 de pompieri, jandarmi, poliţişti şi localnici. Abia în cursul acestei dimineţi, a fost găsit cadavrul femeii, în râul Trotuş, la peste zece kilometri distanţă faţă de locul dispariţiei”, spunea responsabilul mass-media al ISU Bacău, Ionuţ Hâncu. 

Alţi peste 50 de angajaţi din structurile Ministerului Afacerilor Interne au continuat, joi, căutările bărbatului dat dispărut, în pârâul Răchitiş şi râul Trotuş. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.