Un autoturism a cărui valoare este estimată la 100.000 de euro, căutat pentru a fi confiscat de autorităţile din Franţa, a fost găsit de poliţiştii de frontieră de la Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia de Frontieră a anunţat, joi, că în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat la control, miercuri, un cetăţean bulgar, în vârstă de 51 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Mercedes, model GLE350, având număr de înmatriculare specific Bulgariei.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de către autorităţile din Franţa în 13 octombrie.

Mijlocul de transport, estimat la o valoare de 100.000 de euro, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru tăinuire la furt.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.