Un bărbat din Piteşti, care a lovit intenţionat cu maşina o persoană cu care avea un conflict, a fost plasat sub control judiciar. Poliţiştii au stabilit că el nu deţine permis de conducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ziua de 21 aprilie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au fost sesizaţi cu privire la o stare conflictuală, în cadrul căreia un bărbat, care ar fi condus o autoutilitară fără a fi deţinător de permis de conducere, ar fi determinat, prin manevrele efectuate, rănirea unei alte persoane”, a transmis, duminică, IPJ Argeş.

Suersa citată a precizat că, după verificări, s-a stabilit că un bărbat de 51 de ani, din Piteşti, ar fi avut o stare conflictuală cu alte două persoane, în zona Pieţei Ceair.

”De asemenea, pe fondul stării conflictuate, cel în cauză, fără a fi deţinător de permis de conducere, ar fi condus o autoutilitară pe str. 9 mai din Piteşti, unde ar fi manevrat autovehiculul în mod ameninţător, astfel încât una dintre cele două persoane a suferit leziuni, lovindu-se de oglinda altui autovehicul”, a mai precizat sursa citată.

Poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără drept, loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”În seara zilei de 21 aprilie, după administrarea probatoriului, bărbatul de 51 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. În cursul zilei de 22 aprilie, cel în cauză a fost prezentat în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care a stabilit cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, a mai transmis Poliţia.

Bărbatul cercetat nu are voie să intre în piaţa unde a avut loc incidentul şi nici să ajungă pe străzile adiacente.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.