Autorităţile din judeţul Argeş intervin, duminică seară, în sprijinul a douăzeci de turişti care au rămas blocaţi pe munte, un zona localităţii Nucşoara, după ce un drum s-a rupt din cauza viiturilor, iar autoturismele nu au pe unde înainta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţi ai Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă Argeş, angajaţi ai Ocolului Silvic şi autorităţile locale din Nucşoara intervin, duminică seara, pe Valea Cernatului, unde 20 de turişti care coborau dinspre munte au rămas blocaţi, după ce un drum s-a rupt din cauza aluviunilor, au declarat reprezentanţi ai ISU Argeş.
 
Cei 20 de turişti coborau de pe munte cu patru autovehicule şi se află într-o zonă izolată, neavând alt drum pe care să îl poată folosi. Primele date arată că niciunul dintre ei nu este rănit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.