Doi bărbaţi, suspectaţi că au furat peste un kilogram de bijuterii dintr-un magazin, în condiţiile în care sistemele anti-furt nu funcţionau, au fost reţinuţi poliţiştii din Argeş, fiind ulterior arestaţi preventiv. Prejudiciul este estimat la peste 300.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ziua de 07 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, şi au reţinut doi bărbaţi, de 42 de ani, din Piteşti, respectiv de 36 de ani, din Călineşti” anunţă, joi seară, IPJ Argeş.  

Din cercetări, s-a stabilit că, în noaptea de 19 spre 20 septembrie, cei doi bărbaţi ar fi pătruns prin efracţie în incinta unui magazin de bijuterii din Piteşti, în împrejurarea în care sistemele antiefracţie nu funcţionau corespunzător, iar din interior ar fi sustras cantitatea de 1,1 kg de bijuterii din aur. Bijuteriile sunt estimate la 310.000 de lei. 

De asemenea, din cercetări a rezultat că, în noaptea de 17 spre 18 ianuarie, cei doi ar fi pătruns prin efracţie într-o sală de jocuri de noroc, de unde ar fi sustras aproximativ 20.000 de lei. 

”În cursului acestei seri, cei doi au fost prezentaţi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti în faţa instanţei, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de ambii”, au mai transmis poliţiştii.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.