Poliţiştii şi procurorii din judeţul Argeş au declanşat, luni, o anchetă, după ce un bărbat din Davideşti a înjunghiat de mai multe ori un consătean. Cadavrul a fost găsit în bucătăria agresorului, având şi o tăietură la gât.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii din Argeş au fost sesizaţi, luni, despre faptul că la Davideşti a fost găsit, în bucătăria unei locuinţe, un bărbat cu o plagă tăiată la gât. 
 
Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că victima avea şi mai multe înţepături în zona abdomenului. 
 
Dosarul a fost preluat de către procurorii Tribunalului Argeş, care fac cercetări pentru omor. 
 
Surse din cadrul anchetei au precizat că fapta s-a produs pe fondul consumului de alcool. Victima i-ar fi spus agresorului că a avut sau că intenţionează să aibă o aventură cu soţia sa, moment în care bărbatul a luat un cuţit şi l-a înjunghiat. 
 
Un vecin al celor doi, venit să ceară o piuliţă, a găsit victima în stare de inconştienţă şi a sunat la 112. Medicii n-au reuşit, însă să salveze viaţa bărbatului de 61 de ani. 
 
Agresorul a fost preluat de către poliţişti, fiind audiat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.