O ambulanţă care transporta o pacientă din judeţul Mehedinţi către un spital din Bucureşti a fost implicată într-un accident, marţi după-amiază, pe drumul naţional 65, în judeţul Argeş, unde şoferul autosanitarei a lovit din spate un autoturism care voia să vireze la stânga. Pacienta a fost preluată de o altă ambulanţă, iar şoferul autoturismului lovit din spate a fost dus la spital, în stare de inconştienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, accidentul a avut loc pe DN 65, în localitatea Lunca Corbului, judeţul Argeş. Poliţiştii au stabilit că o ambulanţă care venea din judeţul Mehedinţi având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune a lovit din spate un autoturism Dacia Logan al cărui şofer dăduse semnal pentru a vira la stânga, în urma impactului autoturismul fiind proiectat în afara părţii carosabile.

Surse medicale au declarat pentru News.ro că autospeciala sanitară aparţine Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi şi transporta o bolnavă la un spital din Bucureşti.

În urma accidentului, nici pacienta, şi nici echipajul medical nu au avut de suferit.

Bolnava a fost preluată de către o ambulanţă de la Argeş şi dusă la Bucureşti, iar şoferul autoturismului, aflat în stare de inconştienţă, a fost preluat de o ambulanţă de terapie intensivă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti şi dus la această unitate medicală.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cine este vinovat de producerea acestui accident

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.