Mai mulţi copaci din municipiul Arad şi din judeţ au fost rupţi de o vijelie, în noaptea de marţi spre miercuri, căzând pe drumuri şi pe autoturisme, în timp ce rafalele au avariat şi acoperişurile unor case sau au lăsat fără curent sute de gospodării, fiind solicitată intervenţia echipajelor de pompieri în mai multe zone afectate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O furtună a produs pagube în mai multe zone din judeţ, respectiv în localităţi de la graniţa cu Ungaria şi în municipiul Arad.

Localnicii au solicitat sprijin la 112, iar pompierii au intervenit după ce vijelia a rupt mai mulţi copaci, care au căzut pe drumuri şi pe autoturisme.

În municipiul Arad, câteva autoturisme au fost avariate, iar copaci sau crengi rupte au căzut pe drumuri, fiind necesară intervenţia pompierilor.

Intrarea într-un bloc turn din centrul oraşului a fost complet blocată de un copac căzut, fiind eliberată de către pompieri la solicitarea locatarilor.

”Vijelia a fost foarte puternică, a mutat din loc un container de gunoi, care a fost aruncat pe liniile de tramvai de la Podgoria (centrul Aradului – n.r.). M-am dat jos din maşină şi am cerut ajutorul altor şoferi pentru a elibera linia, altfel s-ar fi putut produce vreun incident când venea un tramvai, fiind şi noapte”, a relatat un martor pentru News.ro.

În judeţ, acoperişurile mai multor case au fost avariate, fiind smulse ţigle, în timp ce sute de gospodării au rămas fără electricitate din cauza defecţiunilor provocate de vijelie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.