Căutările copilului de şapte ani din judeţul Arad, care nu s-a mai întors acasă după ce plecase la o stână, continuă, la două săptămâni de la dispariţia sa. Familia băiatului este convinsă că acesta ar fi fost răpit de persoane necunoscute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Arad, echipele de salvatori îl caută încă, după două săptămâni de acţiuni zilnice, pe băiatul de 7 ani Sebastian Ionel Corbei, dispărut după ce plecase la o stână şi nu s-a mai întors acasă.
 
"Căutările minorului dispărut la Vânători, continuă şi astăzi. În activităţile de căutare/periere a zonelor extravilane localităţii Vânători si canalelor de apă sunt implicaţi 10 poliţişti cu 3 autospeciale, 4 jandarmi cu o autospecială şi 7 pompieri cu o autospecială de teren şi un SMURD”, transmite IPJ Arad.
 
Echipe de salvatori l-au căutat zilnic pe băiat, într-un perimetru ce depăşeşte 100 de kilometri pătraţi, însă fără niciun rezultat. Familia băiatului este convinsă, potrivit autorităţilor, că fiul lor ar fi fost răpit de persoane necunoscute, însă nu există probe în acest sens, deocamdată.
 
Sebastian Ionel Corbei are 1,20 m înălţime, păr şaten, faţă ovală, constituţie astenică. Nu se cunoaşte îmbrăcămintea. 
 
Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea lui sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie. 
 
În 9 ianuarie, o femeie a sunat la numărul de urgenţă 112 anunţând că fiul său de 7 ani a plecat în cursul dimineţii, iar seara nu s-a mai întors acasă. Imediat s-au format echipe de căutare a băiatului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.