Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au descoperit doi români care au încercat să introducă în ţară o tonă şi jumătate de cafea, în valoare de aproximativ 73.000 lei, fără a avea documente legale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara informează, marţi, într-un comunicat de presă, că luni noapte, la ora 23.40, doi cetăţeni români de 20, respectiv, 40 de ani, din judeţul Hunedoara, s-au prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad şi au încercat să intre în ţară cu două autoutilitare în care aveau ascunse cutii cu cafea.

”În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunsă şi nedeclarată, în compartimentele marfă ale celor două autovehicule, în spatele unor cutii goale, cantitatea de 1.461,5 de kilograme de cafea, marca Dallmayr, pentru care cei doi bărbaţi nu aveau documente de provenienţă”, se arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.