Aproape 1.000 de pastile de ecstasy şi amfetamine, canabis, rezină de canabis şi ţigarete nemarcate au fost descoperite de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT Oradea, în urma a două percheziţii domiciliare. Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru trafic de droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, sub coordonarea procurorilor  DIICOT  - ST Oradea, au făcut, luni, două percheziţii domiciliare în municipiul Marghita, pentru a documenta activitatea infracţională a unui bărbat de 40 de ani, din localitate, bănuit de trafic de droguri de risc şi mare risc, anunţă Poliţia Română.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite 366 de pastile de ecstasy, 622 de comprimate cu amfetamină, 80 de grame de canabis, 28,8 de grame de rezină de canabis, un cântar de precizie, 4 telefoane mobile, 31.540 de lei, precum şi 58.900 de ţigarete nemarcate legal, în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

La finalizarea percheziţiilor, au fost puse în executare două mandate de aducere, emise pe numele bărbatului de 40 de ani, precum şi pe numele unui tânăr, de 24 de ani, din localitatea Petreu, judeţul Bihor, bănuit că, împreună cu bărbatul din Marghita, ar fi comis infracţiunile de trafic de droguri de risc şi mare risc.

În urma audierilor, procurorii DIICOT Oradea i-au reţinut pentru 24 de ore pe cei doi bărbaţi.

Bărbatul de 40 de ani va fi prezentat Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, arată DIICOT.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.