Aproape o mie de mărfuri contrafăcute, printre care mături rotative şi răzătoare, în valoare de aproximativ 100.000 de lei, au fost descoperite într-un container sosit din China în Portul Constanţa Sud Agigea, marfa fiind destinată unei societăţi comerciale din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au făcut control amănunţit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din Bucureşti.

Administratorul firmei respective este un cetăţean irakian, în vârstă de 47 de ani, cu reşedinţa pe raza oraşului Voluntari.

În urma controlului au fost descoperite 480 bucăţi mături rotative şi 480 bucăţi răzătoare, mărfuri contrafăcute.

Bunurile, în valoare aproximativă de 100.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.