Aproape 6.000 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte care ar fi contrafăcute au fost confiscate, marţi, în urma a şase percheziţii făcute de poliţiştii din Giurgiu şi Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Giurgiu şi de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din Poliţia Română, au organizat, marţi, o acţiune simultană, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Potrivit Poliţiei Române, au fost puse în aplicare 6 mandate de percheziţie (5 într-un complex comercial din Bucureşti şi unul în Giurgiu).

Astfel, au fost descoperite aproximativ 6.000 de bunuri susceptibile a fi contrafăcute şi au fost ridicate mii de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte susceptibile a fi contrafăcute, ce urmează a fi expertizate în vederea stabilirii autenticităţii acestora.

Prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ 600.000 de lei.

În acest caz se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de "punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcăînregistrată pentru produse identice ori similare”.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor de la Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi al jandarmilor din Giurgiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.