Aproape 1.000 de kilograme de articole pirotehnice de diferite categorii au fost găsite de poliţişti într-o locuinţă din Bucureşti, în urma unei percheziţii domiciliare. Potrivit poliţiştilor, doi tineri ar fi vândut produsele pirotehnice cu ajutorul mai multor persoane în zona unui complex comercial din Sectorul 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cursul zilei de joi, poliţiştii Capitalei, în baza unui mandat de percheziţie domiciliară, au găsit într-o locuinţă aproape 1.000 de kilograme de articole pirotehnice de diferite categorii.

Din cercetări a rezultat că doi tineri de 28 de ani şi, respectiv, 32 de ani, au achiziţionat mai multe articole pirotehnice pe care apoi le-ar fi vândut prin intermediul mai multor persoane în zona unui complex comercial din Sectorul 2. Potrivit poliţiştilor, produsele erau destinate evenimentelor sportive şi evenimentelor sau manifestărilor publice, putând pune în pericol viaţa participanţilor.

Cercetările sunt continuate pentru infracţiunea de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.