Reprezentanţii Administraţiei Naţionale Apele Române au anunţat că are loc o intervenţie pentru închiderea breşei unui dig situat pe râul Maria, afluentul Crasnei, în zona localităţii Giungi, comuna Beltiug, din Satu Mare şi au precizat că nu există riscul producerii unor inundaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Angajaţii Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Satu Mare acţionează cu saci şi utilaje pentru închiderea breşei formate pe o lungime de cinci metri în corpul digului din cauza apelor interne care s-au acumulat în spatele acestuia. Întrucât condiţiile hidrometeorologice sunt nefavorabile, lucrarea are un caracter provizoriu, dar are rol de stabilizare a digului”, au precizat reprezentanţii ANAR.
Ei au adăugat că nu există riscul producerii unor inundaţii.
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
De asemenea, zona va fi monitorizată de către angajaţii de la Apele Române Someş-Tisa - Sistemul de Gospodărire a Apelor Satu-Mare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.