Poliţia Buzău a demarat o anchetă după ce tatăl unei fetiţe de 5 ani din localitatea Robeasca a reclamat că fiica sa ar fi fost violată în a doua zi de Paşte de un adolescent de 14 ani. În acest caz a fost sesizată şi Direcţia Generală pentru Protecţia Copilului Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele informaţii, un bărbat din Robeasca a mers Poliţia din localitate şi a reclamat că fiica sa de 5 ani ar fi fost violată de un adolescent de 14 ani din sat, pe care micuţa îl cunoştea.

Se pare că adolescentul ar fi ademenit-o pe copilă pe stradă, ar fi dus-o acasă la el şi ar fi violat-o. Ajunsă acasă, fetiţa a povestiti familiei ce a păţit. 

Victima a fost dusă, marţi, la spital pentru a fi examinată medico-legal, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru viol. 

În acest caz a fost sesizată şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Buzău care a deschis propria anchetă. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.