Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Buzău a demarat propria anchetă în cazul femeii înjunghiate de concubin în Centrul pentru recuperarea victimelor violenţei în familie din Ramnicu Sărat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Cristinei Niculescu, şef serviciu în cadrul DGASPC Buzău, bărbatul de 43 de ani din Ramnicu Sărat şi-a vizitat, marţi, concubina, aceasta dându-şi acceptul de a sta de vorbă cu el.

Vizita s-a consumat în prezenţa mai multor angajaţi ai Centrului pentru recuperarea victimelor violenţei în familie din Râmnicu Sărat.

La un moment dat, în timpul vizitei, bărbatul a devenit agresiv, psihologul unităţii i-a cerut să părăsească centrul, însă acesta a scos un briceag cu care si-a ameninţat concubina, după care a tăiat-o.

”I-a adresat cuvinte jignitoare femeii, a fost rugat să plece, însă a devenit violent amenţând femeia cu un  briceag şi lovind-o. Psihologul a sunat la 112 însă agresorul a reuşit să fugă”, a declarat Cristina Niculescu. 

Aceasta a explicat că în acest caz a fost demarată o anchetă. 

În prezent, femeia de 40 de ani este internată pe secţia de Chirurgie a Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat, fiind stabilă şi cooperantă.

După incident, bărbatul de 43 de ani a fugit, însă s-a predat după câteva ore la Poliţia Vrancea, în final ajungând în custodia poliţiştilor din Buzău.

El a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunior de „port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase” şi „lovire sau alte violenţe”. 

În cauză s-a întocmit dosar penal şi cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.