Alte nouă curse care urmau să decoleze sau să aterizeze pe Aeroportul Internaţional Cluj au fost afectate din cauza ceţii, unele având întârzieri chiar şi de câteva ore. O aeronavă care trebuia să plece spre Madrid a fost anulată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trei curse care urmau să decoleze de pe Aeroportul Cluj spre Barcelona, Treviso şi Varşovia au sau au avut întârzieri, iar una spre Madrid, care era programată să plece la ora 19.00, a fost anulată.

De asemenea, şase aeronave care trebuia să aterizeze la Cluj au întârzieri, unele şi de câteva ore. Astfel, sunt afectate cursele care vin de la Brussels, Doncaster, Varşovia, Roma, Bologna, Treviso şi Paris.

În cursul zilei de vineri, mai multe curse interne şi internaţionale spre şi dinspre Aeroportul Cluj au avut întârzieri din cauza ceţii.

Judeţul Cluj a fost sub cod galben de ceaţă până la ora 13.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.