Un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie a transportat alimente şi apă pentru echipajul unei barje aflate sub pavilion slovac care a rămas imobilizată în gheaţă la kilometrul nouă pe Braţul Bala al Dunării, în judeţul Călăraşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marinarii sinistraţi au rămas fără apă şi alimente întrucât barja este imobilizată mai multe zile. În urma apelului marinarilor, elicopterul a mers din Capitală la Călăraşi, de unde a preluat alimentele transportate pe stadionul municipal din localitate, pentru a fi încărcate la bordul aeronavei, a anunţat, sâmbătă, Ministerul Afacerilor Interne.

După identificarea barjei pe Braţul Bala, cunoscut şi ca Braţul Rău, echipajul elicopterului MI8, cu sprijinul pompierilor de a Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, a reuşit să descarce la bordul ambarcaţiunii toate alimentele, în urma unei acţiune inedite de coborâre cu troliu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.