Poliţiştii din Alba fac, miercuri, 15 percheziţii la angajaţii unei firme din Abrud, suspectaţi că ar fi furat motorină din camioanele pe care le conduceau, fapte prin care ar fi creat un prejudiciu de peste 200.000 de lei. Vor fi puse în executare 14 mandate de aducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, fac, miercuri, 15 percheziţii în 4 localităţi din judeţul Alba (Abrud, Bucium, Lupşa, Bistra).

Activităţile se desfăşoară la locuinţele a 14 persoane bănuite de furt de combustibil în dauna unei societăţi comerciale din Abrud, precum şi la societatea comercială păgubită.

”Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2017 - 2018, cei 14 bănuiţi de furt, toţi angajaţi ai societăţii comerciale, în calitate de şoferi, ar fi sustras motorină din rezervoarele camioanelor şi utilajelor pe care lucrau. Aceştia ar fi depozitat motorina sustrasă la propriile domicilii, iar ulterior ar fi folosit-o în scop personal sau ar fi vândut-o către alte persoane”, anunţă Poliţia Română. 

Prejudiciul total cauzat societăţii comerciale a fost estimat la 200.000 de lei.

Poliţiştii vor pune în executare 14 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La acţiune, poliţiştii de investigaţii criminale sunt sprijiniţi de poliţişti din cadrul serviciilor Ordine Publică, Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, Investigare a Criminalităţii Economice, Acţiuni Speciale, precum şi de poliţişti de la poliţiile orăşeneşti Abrud, Cîmpeni şi Baia de Arieş. 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.