Pompierii intervin vineri dimineaţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie din municipiul Aiud, focul extinzându-se la acoperişurile unei locuinţe şi unei pensiuni. Două persoane au ieşit singure din locuinţă, iar 14 persoane aflate în pensiune au fost evacuate de pompieri. La ora transmiterii ştirii, incendiul a fost localizat, nemaiexistând pericol de propagare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Arde generalizat un atelier de tâmplărie, pe o suprafaţă de aproximativ 300mp. Până la sosirea forţelor de intervenţie la locul producerii incendiului, acesta s-a extins la acoperişul unei locuinţe şi acoperişul unei pensiuni aflate în proximitate”, a transmis vineri noapte ISU Alba.
 
Din locuinţă s-au autoevacuat 2 persoane, iar alte 14 persoane aflate în pensiune au fost evacuate de către pompierii militari. 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
Intervenţia se desfăşoară pe mai multe flancuri, fiind realizate mai multe dispozitive de stingere, cât şi dispozitive de protect̗ie pentru vecinătăţi.
Din cadrul ISU Alba a fost activată şi Grupa Operativă care s-a deplasat la locul producerii incendiului. Forţele şi mijloacele de intervenţie sunt urmatoarele: 4 ofiţeri; 1 maistru militar;  26 subofiteri; 3 soldaţi; 5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă; o autoscară mecanică; un echipaj prim ajutor.
 
”S-a reuşit localizarea incendiului de către forţele de intervenţie. Nu mai există pericol de propagare a incendiului. În continuare se intervine pentru stingerea în totalitate a incendiului şi înlăturarea efectelor negative produse de acesta. Fără victime”, a transmis ISU Alba.

 

 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.