Pompierii intervin vineri dimineaţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie din municipiul Aiud, focul extinzându-se la acoperişurile unei locuinţe şi unei pensiuni. Două persoane au ieşit singure din locuinţă, iar 14 persoane aflate în pensiune au fost evacuate de pompieri. La ora transmiterii ştirii, incendiul a fost localizat, nemaiexistând pericol de propagare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Arde generalizat un atelier de tâmplărie, pe o suprafaţă de aproximativ 300mp. Până la sosirea forţelor de intervenţie la locul producerii incendiului, acesta s-a extins la acoperişul unei locuinţe şi acoperişul unei pensiuni aflate în proximitate”, a transmis vineri noapte ISU Alba.
 
Din locuinţă s-au autoevacuat 2 persoane, iar alte 14 persoane aflate în pensiune au fost evacuate de către pompierii militari. 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Intervenţia se desfăşoară pe mai multe flancuri, fiind realizate mai multe dispozitive de stingere, cât şi dispozitive de protect̗ie pentru vecinătăţi.
Din cadrul ISU Alba a fost activată şi Grupa Operativă care s-a deplasat la locul producerii incendiului. Forţele şi mijloacele de intervenţie sunt urmatoarele: 4 ofiţeri; 1 maistru militar;  26 subofiteri; 3 soldaţi; 5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă; o autoscară mecanică; un echipaj prim ajutor.
 
”S-a reuşit localizarea incendiului de către forţele de intervenţie. Nu mai există pericol de propagare a incendiului. În continuare se intervine pentru stingerea în totalitate a incendiului şi înlăturarea efectelor negative produse de acesta. Fără victime”, a transmis ISU Alba.

 

 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.