Vântul puternic a smuls două acoperişuri, duminică după amiază, în oraşele Alba Iulia şi Sebeş, aflate în zone pentru care meteorologii au emis avertizare Cod portocaliu de vijelii. În urma incidentelor nu au fost raportate victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, vântul puternic a smuls, duminică după amiază, acoperişul unei hale situate pe strada Progresului din municipiul Sebeş.  În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime.
La scurt timp, un incident similar a avut loc la Alba Iulia, unde rafalele au desprins acoperişul unui bloc de locuinţe. 
Jud4eţul Alba se află, duminică, până la ora 16.15, sub avertizare Cod portocaliu de vijelii cu rafale de 70…90 km/h, frecvente descărcări electrice, grindină, local averse torenţiale care vor acumula 25 l/mp.
Vizate sunt localităţile  Alba Iulia, Sebeş, Blaj, Teiuş, Ighiu, Jidvei, Galda de Jos, Şona, Mihalţ, Valea Lungă, Meteş, Daia Română, Stremţ, Sâncel, Şpring, Sântimbru, Ciugud, Bucerdea Grânoasă, Berghin, Crăciunelu de Jos, Cricău, Cergău, Roşia de Secaş, Rădeşti, Cut, Ohaba. Persoanele aflate pe raza acestor oraşe şi comune au primit mesaj RO-ALERT care anunţă fenomenele meteo extreme.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.