Pompierii din Dolj au intervenit, luni, la Serviciul Permise şi Înmatriculări, după ce s-au activat alarmele de incendiu, iar angajaţii s-au autoevacuat. În urma verificărilor s-a stabilit că a fost vorba despre un scurtcircuit la panoul de comandă, fără a exista un incendiu propriu-zis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prefectul judeţului Dolj, Dan Diaconu, a fost înştiinţat de conducerea Serviciului de Permise şi Înmatriculări Dolj cu privire la faptul că în clădirea de pe Strada Amaradia, în care îşi desfăşoară activitatea şi care este proprietate a Instituţiei Prefectului Dolj, s-au activat sistemele de incendiu. Dan Diaconu s-a deplasat la faţa locului împreună cu cei de la Detaşamentul 1 Pompieri Craiova care au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare”, a transmis, luni, Prefectura Dolj.

Sursa citată a precizat că, la sosirea gărzii de intervenţie, lucrătorii din cadrul Serviciului de Permise Si Înmatriculări se autoevacuaseră.

”Din primele cercetări ar fi vorba despre un scurtcircuit electric în panoul de comandă al sistemului de stingere, care a activat dispozitivele de stingere a incendiilor în două birouri. Nu a fost vorba despre un incendiu. Nu au fost înregistrate victime, doar pagube materiale la dispozitivele de avertizare-stingere a incendiilor”, a mai transmis Prefectura.

Specialiştii de la ISU Dolj au verificat dispozitivele de stingere a incendiilor din toate birourile pentru a se asigura ca nu mai există vreun pericol.

”Prefectul judeţului Dolj a dispus întocmirea unui raport de către departamentul de specialitate pentru înlocuirea întregului sistem de stingere a incendiilor din clădirea respectivă”, a mai precizat instituţia.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.