Pompierii din Dolj au intervenit, luni, la Serviciul Permise şi Înmatriculări, după ce s-au activat alarmele de incendiu, iar angajaţii s-au autoevacuat. În urma verificărilor s-a stabilit că a fost vorba despre un scurtcircuit la panoul de comandă, fără a exista un incendiu propriu-zis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Prefectul judeţului Dolj, Dan Diaconu, a fost înştiinţat de conducerea Serviciului de Permise şi Înmatriculări Dolj cu privire la faptul că în clădirea de pe Strada Amaradia, în care îşi desfăşoară activitatea şi care este proprietate a Instituţiei Prefectului Dolj, s-au activat sistemele de incendiu. Dan Diaconu s-a deplasat la faţa locului împreună cu cei de la Detaşamentul 1 Pompieri Craiova care au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare”, a transmis, luni, Prefectura Dolj.

Sursa citată a precizat că, la sosirea gărzii de intervenţie, lucrătorii din cadrul Serviciului de Permise Si Înmatriculări se autoevacuaseră.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Din primele cercetări ar fi vorba despre un scurtcircuit electric în panoul de comandă al sistemului de stingere, care a activat dispozitivele de stingere a incendiilor în două birouri. Nu a fost vorba despre un incendiu. Nu au fost înregistrate victime, doar pagube materiale la dispozitivele de avertizare-stingere a incendiilor”, a mai transmis Prefectura.

Specialiştii de la ISU Dolj au verificat dispozitivele de stingere a incendiilor din toate birourile pentru a se asigura ca nu mai există vreun pericol.

”Prefectul judeţului Dolj a dispus întocmirea unui raport de către departamentul de specialitate pentru înlocuirea întregului sistem de stingere a incendiilor din clădirea respectivă”, a mai precizat instituţia.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.