Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, miercuri, pe Şoseaua de Centură din cauza unui accident de circulaţie în care au fost implicate o dubă şi un autoturism. O persoană a rămas blocată, iar pompierii trimişi la locul accidentului intervin pentru descarcerarea acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs în zona de nord a Şoselei de Centură a Capitalei, în apropiere de oraşul Otopeni. 

Potrivit primelor date pe care le-au obţinut poliţiştii de la Serviciul Rutier Ilfov, se pare că un autoturism marca Skoda a întors printr-un loc nepermis şi a fost acroşat de duba care circula regulamentar.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a trimis o autospecială de stingere, una pentru descarcerare, şi două ambulanţe SMURD.

Persoana care pentru care se intervine cu echipamente de descarcerare este rănită grav, spun poliţiştii de la IPJ Ilfov.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul în zonă se desfăşoară îngreunat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.