Traficul este intens, duminică, pe drumul naţional (DN) 1 Ploieşti - Braşov, pe tronsoanele Predeal - Azuga - Buşteni şi Comarnic - Nistoreşti, pe sensul către Ploieşti circulându-se în coloană, cu o viteză medie de 30-40 de kilometri pe oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ora transmiterii acestei ştiri, valorile de trafic sunt în creştere pe DN1 Ploieşti - Braşov, anunţă centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pe tronsoanele Predeal - Azuga - Buşteni şi Comarnic - Nistoreşti, maşinile circulă în coloană, pe sensul de mers către Ploieşti, cu o viteză medie de rulare de 30 - 40 de kilometri pe oră. 

Potrivit sursei citate, mai multe echipaje de la Poliţia Rutieră sunt prezente pe DN1 între Ploieşti şi Braşov, pentru fluidizarea traficului rutier şi pentru prevenirea accidentelor rutiere grave.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.