Foarte mulţi bucureşteni s-au dus, vineri, la cumpăraturi în Piaţa Obor, nefiind respectate măsurile de păstrare a distanţei. Echipajele de ordine publică au restricţionat accesul, accesul fiind permis gradual.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a numărului mare de persoane prezente la cumpărături în Piaţa Obor din Capitală, jandarmii din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti s-au deplasat în zonă pentru a asigura măsurile necesare impuse de ordonanţele militare. Împreună cu reprezentanţi ai poliţiei, poliţiei locale şi ai firmei de pază a pieţei, jandarmii au restricţionat accesul prin punctele de intrare în incinta spaţiului comercial”, a transmis, vineri, Jandarmeria Bucureşti.

Potrivit sursei citate, accesul în piaţă se face gradual iar jandarmii verifică documentele reglementate prin ordonanţele militare în vigoare.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.