Foarte mulţi bucureşteni s-au dus, vineri, la cumpăraturi în Piaţa Obor, nefiind respectate măsurile de păstrare a distanţei. Echipajele de ordine publică au restricţionat accesul, accesul fiind permis gradual.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a numărului mare de persoane prezente la cumpărături în Piaţa Obor din Capitală, jandarmii din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti s-au deplasat în zonă pentru a asigura măsurile necesare impuse de ordonanţele militare. Împreună cu reprezentanţi ai poliţiei, poliţiei locale şi ai firmei de pază a pieţei, jandarmii au restricţionat accesul prin punctele de intrare în incinta spaţiului comercial”, a transmis, vineri, Jandarmeria Bucureşti.

Potrivit sursei citate, accesul în piaţă se face gradual iar jandarmii verifică documentele reglementate prin ordonanţele militare în vigoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.