O adolescentă în vârstă de 14 din comuna Olteni, judeţul Teleorman, era căutată de poliţişti, fiind dată în urmărire naţională, după ce a plecat de acasă vineri seară şi nu s-a mai întors. Fata a fost găsită de poliţişti la Roşiori de Vede.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit IPJ Teleorman, fata a fost găsită de poliţişti în municipiul Roşiori de Vede, aceasta declarând că, în timpul cât a lipsit de la domiciliu, nu a fost victima niciunei infracţiuni.
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit IPJ Teleorman, Frăsineanu Alexandra Andreea, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Olteni vineri, în jurul orei 20:40, şi până în prezent nu a revenit.
 
Ea are aproximativ 1,70 metri înălţime, circa 50 de kilograme, părul roşcat, lung, constituţie astenică, ochi căprui.
 
”La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu un tricou alb, fără a se deţine alte date cu privire la obiectele de vestimentaţie pe care le purta. Poliţiştii au demarat procedurile de depistare a minorei, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional. Persoanele care deţin şi pot oferi informaţii ce pot conduce la depistarea minorei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a transmis sursa citată.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.