Un adolescent din Iaşi în vârstă de 17 ani a fost arestat pentru lovire şi tentativă de omor, după ce a înjunghiat cu un cuţit două persoane, una dintre ele fiind chiar prietena sa, în vârstă de 15 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor ieşeni, la sfârşitul săptămânii trecute, tânărul s-ar fi certat cu prietena sa, în vârstă de 15 ani, şi a înjunghiat-o în picior, cu un cuţit, provocându-i o rană superficială.

La scurt timp, adolescentul a mai înjunghiat un bărbat, pe o stradă din cartierul Podu Roş, după un conflict verbal între cei doi.

Victima, în vârstă de 31 de ani, a fost transportată la spital în stare gravă. "Bărbatul are o plagă înjunghiată la nivel epigastric şi a suferit laceraţie hepatică şi pancreatică. Urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale", a declarat, luni, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, medicul Diana Cimpoieşu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi, Anca Vâjiac, a afirmat că tânărul a fost reţinut, iar ulterior magistraţii au emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.