Două maşini s-au ciocnit, joi seară, în municipiul Râmncu Vâlcea, cinci persoane fiind implicate, dintre care una încarcerată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii militari vâlceni au intervenit, cu puţin timp în urmă, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi cu 2 ambulanţe SAJ, la un accident rutier produs în municipiul Râmnicu Vâlcea. În evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme şi 5 persoane, dintre care una încarcerată”, a transmis, joi seară, ISU Vâlcea.

Sursa citată a precizat că victima încarcerată a fost extrasă de către echipajele de intervenţie şi a fost predată echipajelor medicale.

”Cele 5 persoane au fost evaluate de echipajele medicale prezente la faţa locului,  ulterior 2 dintre acestea au fost transportate la UPU Vâlcea”, au mai transmis pompierii.

La rândul lor, reprezentanţii IPJ Vâlcea au precizat că a fost deschisă o anchetă, împrejurările evenimentului rutier urmând a fi stabilite.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.